Krachtige online oplossingen!


Meer weten?Bel ons direct op 085-01 600 10

ONLINE DE CONCURRENTIE VERSLAAN

Sterke oplossingen met alle online-disciplines onder één dak.

De online succes-strategie.

Wij hanteren sinds 1995 een optimale aanpak richting meer online succes. In tegenstelling tot andere webdesignbureau’s beginnen we niet direct met bouwen. Volgens ons is dat een valse start. Voordat we namelijk met de techniek aan de slag gaan hanteren we eerst onze ‘Bedenkfase’. In deze fase analyseren we, samen met jou, onderdelen als imago, bedrijfswensen, doelgroepen, concurrentie, content en conversiepunten. Vanuit deze analyse volgt ons advies richting de meest ideale online omgeving. We maken als het ware een online succes-strategie, die als handleiding fungeert richting de volgende fase, de ‘Bouwfase’. Een krachtige start.

Slimme technieken.

Na de ‘Bedenkfase’ gaan we aan de slag met de installatie van de techniek én de lay-out. Daarbij houden we rekening met de strategie die we eerder bepaald hebben.

De technische structuur van de website hangt af van die strategie. In ons meer dan 22-jarige bestaan, hebben we de meest gangbare technieken uitgebreid behandeld. Maatwerk is dan ook geen enkel probleem voor onze online-specialisten.

Uiteraard houden we rekening met de door Google geliefde ‘schone scripts’ en andere voorwaarden richting optimale vindbaarheid. De website richten we dan ook op die manier in met de samengestelde trefwoorden. Ook leveren we extra diensten om de vindbaarheid te vergroten.

Content management systemen maken we dusdanig op maat zodat de werking gemakkelijk is voor onze klanten. Zelf de website updaten met content in woord en beeld is een must. Uiteraard bieden we als specialist ook diensten aan ter update van de online communicatie.

Als de techniek en de gewenste indeling klaar staat bespreken we die ter goedkeuring om naar de volgende fase te gaan, de ‘Beheerfase’.

Wij gaan door!

De techniek en de lay-out staan klaar, we gaan nu de website vullen met content in woord en beeld. We zetten de teksten, video(‘s) en afbeeldingen in de website in de meest optimale structuur. Is de content niet optimaal? Dan wij bieden alle diensten om dit alsnog te creëren, van fotograaf tot SEO-tekstredactrice. Alles door ons georganiseerd met korte lijnen en in samenspraak met onze klant.

Eenmaal klaar bekijken we samen het uiteindelijke resultaat en bepalen we de datum van de livegang. In vele gevallen een belangrijk promotiemoment dat goed ingezet dient te worden.

De website staat dan live, waar vele leveranciers afhaken begint voor ons het succesbeheer. Hiermee analyseren we regelmatig de website op basis van statistieken. We leggen de succes-strategie naast de feiten en passen onderdelen aan naarmate de bezoekers de website raadplegen. Ofwel: we blijven de website ‘tunen’ om meer succes te behalen. #WIJGAANDOOR

Met ons succesbeheer kunnen we onze klant ook helpen op overige vlakken in de online-communicatie. Advertenties, Addwords-campagnes, optimale vindbaarheid, nieuwscontent, videomateriaal, etc.

Ook meer succes?
Wij staan voor je klaar!

ONZE PROJECTEN:

Volg onze projecten op Facebook, Twitter en/of Instagram